Περιγραφή

The villages of Chandrinos, Velanidia, Kremmydia, Koukounara, Stenosia, , Soulinari, Mesopotamos and Platanovrysi make up the Municipal Community of Chiliochorion (which means ‘A Thousand Villages’).

Ο κεντρικός δρόμος προς την Καλαμάτα περνάει από το κύριο τμήμα της περιοχής και η θέα από τον Χανδρινό προς τον κόλπο του Ναυαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος είναι εκπληκτική. Η περιοχή είναι γεμάτη βουνά με πλούσια βλάστηση. Οι ποταμοί και τα ρέματα διαπερνούν τις κοιλάδες και καταλήγουν στο Ιόνιο Πέλαγος. Τα χωριά είναι ευλογημένα με τεράστια πλατάνια που εξασφαλίζουν ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης, τέλεια επιλογή για να απολαύσετε την ηρεμία μακριά από τους έντονους ρυθμούς της ζωής της πόλης. Εδώ μπορείτε να κάνετε μια βόλτα, χωρίς να ανησυχείτε για το χρόνο, να συναντήσετε αυθεντικούς ανθρώπους, να ταξιδέψετε σε προηγούμενες εποχές και να μάθετε για τις παραδόσεις και τα έθιμα της ελληνικής υπαίθρου.

Η Τοπική Κοινότητα Χανδρινός έχει επίσης μία από τις υψηλότερες εκκλησίες του Δήμου μας και δεν πρέπει να χάσετε μια πεζοπορία μέχρι τον Προφήτη Ηλία.

Θα τα πούμε σύντομα στο αυθεντικό Χιλιοχώριον

Περιοχή
Κατηγορίες
Τοποθεσία
elGreek